Contactinfo

023 5252241

www.idee-tt.nl
www.hoogbegaafd-idee.nl
Kinderhuisvest 15, 2011NN Haarlem (consulten)
Spaarndamseweg 120G, 2021KA Haarlem (trainingen)

Aanmelden

Per mail (onze voorkeur) of per telefoon; laat indien je het antwoordapparaat aan de lijn krijgt svp een bericht en/of telefoonnummer achter. Een eerste consult is meestal binnen 1 tot 3 weken mogelijk.

Wij begeleiden enkel personen van 18 jaar en ouder.

Voor cliënten ver weg werken we ook met 'live' gesprekken afgewisseld met gesprekken via Skype.

Praktijk

We voeren onze gesprekken op de Kinderhuisvest 15 in Haarlem. Dat is hartje centrum, in de Oude Stad zoals dit stadsdeel heet.

Het station ligt op zeven minuten lopen. Je kunt niet voor de deur parkeren maar wel - betaald - in de buurt. Dat kan bijvoorbeeld om de hoek aan de Nieuwe Gracht of in de Raaks Parkeergarage (2 minuten lopen).

Onze trainingsruimte is in de Spaarne Office op de kruising van de Spaarndamseweg met de Werfstraat. Dat is in Haarlem-Noord. Rechts van ons zit de Klimhal met daarachter de Vomar. Er is volop gratis parkeerruimte.

De Spaarndamseweg loopt vanaf de Kloppersingel langs het Noorder Buiten Spaarne richting Velsen. Station Haarlem ligt op 10 minuten lopen.

Regelingen

Heb je klachten over de begeleiding of wil je weten welke codes we hanteren (onder meer omtrent privacy) en hoe die er uitzien, kijk dan hier.